Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-21-2012, 05:40 PM   #1
Endorsed
noob636's Avatar
OP
 
Joined: Aug 2008
From: Silverdale

I Ride: 04 GSX-R 1000 (Sold). '07 R6
Odometer Help?
So, the bike is all back together and running great. I took for a short test ride and noticed that when i got back, the odometer said that same thing as when i left. i know i rode for about 20 minutes, just kept it short to check for and glitches, and nothing changed on the odometer. Any thoughts?

__________________
Follow PNW Riders on Facebook and Twitter
 

Old 04-21-2012, 06:13 PM   #2
Knee Dragger
firedad's Avatar
 
Joined: Mar 2010
From: The shallow end of the gene pool

I Ride: Faster than I should
It'll help when you resell the bike and has low miles? lol

__________________
Follow PNW Riders on Facebook and Twitter
 
Old 04-21-2012, 06:14 PM   #3
Endorsed
noob636's Avatar
OP
 
Joined: Aug 2008
From: Silverdale

I Ride: 04 GSX-R 1000 (Sold). '07 R6
too bad its stuck at 23005 miles

__________________
Follow PNW Riders on Facebook and Twitter
 
Old 04-21-2012, 06:26 PM   #4
Je Fa Fa
koorbloh's Avatar
 
Joined: Mar 2007
From: Monroe-mish, WA
Blog Entries: 5

I Ride: 07 YZ450F, 74 XL350
how's your speedo working?

__________________
Follow PNW Riders on Facebook and Twitter
 
Old 04-22-2012, 06:02 AM   #5
Buz
Novice Racer
Buz's Avatar
 
Joined: Jan 2005
From: Bremerton,WA

I Ride: 08 Zed x 10R
Is the VSS (vehicle speed sensor) plugged in and working?

__________________
Follow PNW Riders on Facebook and Twitter
 
Old 04-22-2012, 08:29 AM   #6
Novice Racer
Andy Capp's Avatar
 
Joined: Oct 2010
From: Marysville, WA

I Ride: 08 675, 72 XL250, 93 PW80, 80 GS250
Forgot the magnet on the counter shaft sprocket?

__________________
Follow PNW Riders on Facebook and Twitter

Last edited by Andy Capp; 04-22-2012 at 11:13 AM..
 
Old 04-22-2012, 11:10 AM   #7
Endorsed
noob636's Avatar
OP
 
Joined: Aug 2008
From: Silverdale

I Ride: 04 GSX-R 1000 (Sold). '07 R6
“ Quote:
Originally Posted by Buz View Post
Is the VSS (vehicle speed sensor) plugged in and working?
the light is on. i will check again

speedometer is working fine.

__________________
Follow PNW Riders on Facebook and Twitter
 
Reply

  PNW Riders > Washington Riders > Westside > Kitsap


Thread Tools
Display Modes



/pnwriders @pnwriders PNW Riders RSS Feed