Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-19-2012, 11:34 PM   #1
Endorsed
orng99r6's Avatar
OP
 
Joined: Jun 2009
From: Beaverton, OR

I Ride: 09' Zx-10
Something is off
So I thought I would throw it up just to see. It seems that recently my bike hasn't felt right only in a certain rpm range. It is about 6-8k rpms and up maybe, the bike feels like it vibrates a ton and almost like it is out of rpms type feel. It still runs like a champ at lower rpm's and I don't notice it if I really get on it quick. Not sure if it has anything to do with my recent tire change or what. Any thoughts

__________________
Follow PNW Riders on Facebook and Twitter
 

Old 09-19-2012, 11:50 PM   #2
Race Qualifier
blueline15's Avatar
 
Joined: Aug 2008
From: Where the snow falls
Blog Entries: 3

I Ride: one with two wheels
That's a very vauge description. It's anyone's guess including nothing is wrong.

Have you tried riding outside of the Portland area? That might be the cause.

__________________
Follow PNW Riders on Facebook and Twitter
 
Old 09-20-2012, 12:20 AM   #3
Shredder
TheSumoBear's Avatar
 
Joined: Jun 2012
From: wa

I Ride: the lightning
Check your motor mount bolts.

__________________
Follow PNW Riders on Facebook and Twitter
 
Old 09-20-2012, 06:22 AM   #4
Licensed
MidwesterneRR's Avatar
 
Joined: Feb 2012
From: Lynnwood, WA

I Ride: 1998 CBR900rr for the street and 2007 CBR600rr for the track
are you sure its related to rpm's? if you pull in the clutch at that speed does it stay with you?

With a recent tire change my first thought would be a wheel out of balance

__________________
Follow PNW Riders on Facebook and Twitter
 
Old 09-20-2012, 06:59 AM   #5
Pit Crew
gyanzick's Avatar
 
Joined: Feb 2011
From: Selah, Wa

I Ride: KTM 525 EXC Tard! GSXR 1000! KTM 450 SXF!
The last couple comments are where I would start looking, engine mounts, or a out of balance wheel. At least would be where I start looking.

__________________
Follow PNW Riders on Facebook and Twitter
 
Old 09-20-2012, 08:06 PM   #6
Endorsed
orng99r6's Avatar
OP
 
Joined: Jun 2009
From: Beaverton, OR

I Ride: 09' Zx-10
“ Quote:
Originally Posted by MidwesterneRR View Post
are you sure its related to rpm's? if you pull in the clutch at that speed does it stay with you?

With a recent tire change my first thought would be a wheel out of balance
No it goes away when clutch is in, so that's why I haven't leaned toward the wheel. All in all the bike is fine, just seems a little different. I will figure it out I guess, very hard to explain.... My concern now is my car which actually broke down tonight.

__________________
Follow PNW Riders on Facebook and Twitter
 
Old 09-20-2012, 08:18 PM   #7
Novice Racer
Andy Capp's Avatar
 
Joined: Oct 2010
From: Marysville, WA

I Ride: 08 675, 72 XL250, 93 PW80, 80 GS250
Cam chain?

__________________
Follow PNW Riders on Facebook and Twitter
 
Reply

  PNW Riders > Oregon Riders > Portland Region


Thread Tools
Display Modes



/pnwriders @pnwriders PNW Riders RSS Feed